An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Marko Polo festival pisme i vina 2012
Marko Polo festival pisme i vina 2012 ivangrbin
ivangrbin on Wednesday, May 9, 2012
reviews [0]
PROPAGANDA [26]
(KORČULA) - Ovogodišnji XVII. Međunarodni Marko Polo festival osim pisme i vina biti će po treći puta i u znaku autohtonih Hrvatskih proizvoda i proizvođača po strukturi poslovanja poznatijih kao OPG-i (obiteljska proizvođačka gospodarstva), koji već niz godina ruralne prostore oživljavaju, tradicijskom proizvodnjom i proizvodima.
Direktor Festivala Ivan Šegedin putem programa "Marko Polo Hrvatska", koji je zaštićen u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo i kojeg je i sam autor, već sedamnaestu godinu potiče gospodarski i kulturni razvoj Republike Hrvatske. Od 1996. godine stvorili smo novi način (new way) izrade aranžmana i preporod Dalmatinske pisme vokalnim solistima i klapama što je poseban odjek imalo u Dalmaciji a kasnije i diljem svijeta.
Prezentacijom, degustacijom, ocjenjivanjem i klasifikacijom Hrvatskih vinskih proizvoda dolazi do značajne reorganizacije i strukture u kvaliteti proizvodnje i brendiranju Hrvatskih vina, koja postaju prehrambeni proizvod. Naš ovogodišnji cilj je, da u sklopu Marko Polo Festivala putem: "III. PIJACE MARKO POLO HRVATSKA – KORČULA 2012." okupimo, povežemo i približimo mnoge Hrvatske autohtone i tradicionalne proizvođače domaćim i inozemnim gostima i potrošačima na jednom mjestu.
 Ovim načinom prezentacije, degustacije i direktne prodaje Hrvatskih proizvoda na "Bancima" u srediĹĄtu grada Korčule a u skoro vrijeme i diljem naĹĄe obale, omogućujemo uspjeĹĄan razvojni i direktan proces trĹžiĹĄne komunikaciju od proizvođača do potroĹĄača a gostima mogućnost kuĹĄnje i reklamiranja naĹĄih Hrvatskih proizvoda uz pismu i vino u jeku turističke sezone.
 UspjeĹĄnost i atrakcija naĹĄe proĹĄlogodiĹĄnje manifestacije ove godine prelazi u tradiciju, posebice ĹĄto se naĹĄa programska aktivnost i organizacija posve razlikuje od modela "sajma", prostora, načina a i vremena u kojem se proces odvija. Samim tim bi i naĹĄa poruka bila: "Proizvodimo kvalitetno cijelu godinu a prodajmo kroz turističku sezonu"!
Vjerujemo da će mnogi glazbenici, pjevači i autori, proizvođači vina i autohtonih proizvoda, posebice Gosti i Građani Grada Korčule ovogodišnje XVII. Festivalsko izdanje, pamtiti po dobroj pismi, najboljim Hrvatskim vinima i najboljim Hrvatskim prehrambenim i drugim proizvodima.
Ovogodišnjim aktivnostima naš program Marko Polo Hrvatska nastavlja svoj tradicionalni ciklus preporoda i oživljavanja Hrvatskog gospodarstva u kojem želimo unaprijediti i potaknuti Hrvatske proizvođačke kapacitete i povezati gospodarski Republiku Hrvatsku vrednujući tržišno sve njene kapacitete od sjevera do juga. Proizvodimo i nadalje kvalitetno, kako bi tržišno bili ne samo konkurentni već najbolji od sviju. Samo zajedništvom i slogom možemo dalje!!! (Ivan Šegedin)
                           
  Komentari
» Not yet reviewed by any member. You can be the first one to write a review.

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Otvoren Međunarodni Marko Polo festival pisme i vina Korčula 2013
Otvoren Međunarodni Marko Polo festival pisme i vina Korčula 2013 (KORČULA) - U subotu navečer (13.srpanaj 2013.) publika je pratila prvu večer izvođenja 16 novih skladbi Međunarodnog festivala pisme i vina, koji je u korčulanskom ljetnom....
Najava: Festival vina 23/7 na Justini od 20 sati
Najava: Festival vina 23/7 na Justini od 20 sati Peto izdanje festivala "Crni otok - Bijela vina" vina održati će se u gradu Korčuli na Trgu Svete Justine, u nedjelju, 23. srpnja, s početkom u 20:00 sati. (MC)
Festival vina, u Korčuli 21. srpnja od 20 sati na Trgu sv. Justine
Festival vina, u Korčuli 21. srpnja od 20 sati na Trgu sv. Justine (KORČULA) - Festival "Crni otok - bijela vina, Korčula 2013." okupit će dvadesetak vinarija s otoka koje će korčulanima i njihovim gostima ponuditi na kušanje svoja....
Ovogodišnji finalni Festival od grka u Lumbardi
Ovogodišnji finalni Festival od grka u Lumbardi U nedjelju 13. kolovoza 2017. u domovini grka, u Lumbardi na centralnom trgu, od 20:00 sati održat će se posljednji ovogodišnji vinski festival. Uživajte u bogatoj....
Šesti korčulanski triatlon MARKO POLO CHALLENGE
Šesti korčulanski triatlon MARKO POLO CHALLENGE U subotu 30. travnja 2016. godine u Korčuli je održan 6. triatlon MARKO POLO CHALLENGE. Učenici Osnovne škole Ante Curać-Pinjac, Žrnovo natjecali su se u....