An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Priopćenje koalicije HSLS, HSS, Korčulanska Liga
Stav koalicije prije 2. kruga izbora za gradonačelnika Grada Korčule
Priopćenje koalicije HSLS, HSS, Korčulanska Liga ivangrbin
ivangrbin on Wednesday, May 29, 2013
reviews [1]
VIJESTI [501]

(KORČULA) - Koalicija stranaka HSLS, HSS i građanska udruga Korčulanska Liga prije drugog kruga izbora za gradonačelnika Grada Korčule se obratila korčulanskim biračima posebnim priopćenjem.
Unatoč pokušajima u proteklim danima da se naša koalicija razbije u cilju osiguranja većine u gradskom vijeću, ostajemo zajedno u potpunosti predani našim vrijednostima i programu; osobna sloboda, društveno odgovorno poduzetništvo, jačanju lokalne i regionalne samouprave, apsolutnom poštivanju političkih i svih drugih ljudskih prava svakog pojedinca te osjećaju odgovornosti i predanosti prema našem Gradu i otoku.
Ovim putem želimo poslati jasnu poruku svim građanima našeg grada, ali i šire, da pravo svakog pojedinca da bira i bude biran, te pravo da sudjeluje u političkom životu lokalne zajednice, ne smije biti ugroženo nikakvim pritiscima.
Stranke i kandidate za gradonačelnika koji sudjeluju u drugom krugu izbora pozivamo da svoj program s kojim namjeravaju Korčulu pokrenuti kako bi se mogla nositi sa izazovima budućnosti predstave biračima.
Građane pozivamo da iskoriste svoje pravo ali i obavezu da se o kandidatima i njihovim programima informiraju te da donesu odluku bez pritiska od strane obitelji, poslodavca, stranaka ili okruženja. Odgovornost za budućnost Korčule je u njihovim rukama.
Što se nas tiče u Gradu Korčuli ćemo nastaviti na isti način kako smo to i započeli, konstruktivno i radno. U Gradskom vijeću ćemo podržati onu opciju za koju se odluče glasači u drugom krugu izbora 2. lipnja, kako bi osigurali Korčuli stabilnu i odgovornu vlast. 
Na temelju dosadašnjih iskustava smatramo da je jedino tako moguće osigurati funkcioniranje vlasti ali i potaknuti vodeće hrvatske i korčulanske stranke da interese Korčule stave ispred interesa svojih stranaka. Nastavljamo: Zajedno – za Korčulu koja radi!

                           
  Komentari
Baba
Baba Po gradu se čuju glasovi da će HDZ vlast minjat glave i uhljebit svoje kadrove koji ZNA SE kako radu. Svaka čast svima ali judima s jakim privatnim interesima se ne smi pustit na pašu. Molimo sve vijećnike koji su se u kampanji zaklinjali da im je stalo do dobrobiti grada neka im ne dozvole apsolutnu vlast. Zadržite odgovornost u vijeću, izaberite svoga predsjednika, možda ti Vjerane ili Maki, neka vas podrži SDP. Na ti način će vijeće funkcionirat što je najvažnije da nebi opet trošili za nove glupe izbore. Tako ste nam obećavali, na prvom mistu odgovornost za grad.
 6 Yaers Ago via Baba    Friday, June 14, 2013  

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Priopćenje HSLS-a ogranak Korčula
Priopćenje HSLS-a ogranak Korčula (KORČULA) - Izvršni odbor ogranka HSLS-a Korčula je večeras na svojoj sjednici usvojio ostavku predsjednika ogranka Vicka Ivančevića koju je iz moralnih razloga podnio....
Zahvala građanima koalicije HSLS i Korčulanska Liga
Zahvala građanima koalicije HSLS i Korčulanska Liga Dragi prijatelji, sugrađani, Lokalni izbori za Gradsko vijeće Korčule su iza nas. Zahvaljujemo svima koji su u projektu HSLS-a i Korčulanske Lige prepoznali ljude i ideje koji....
Neuspjelo konstituiranje gradskog vijeća – Priopćenje
Neuspjelo konstituiranje gradskog vijeća – Priopćenje Vijećnici izabrani na prijevremenim izborima danas nisu formirali gradsko vijeće. Za kandidata koalicije HDZ/HSS/HSP-AS Joška Cebala glasovalo je šest vijećnika....
Potpisana koalicija između Korčulanske lige te stranka HSS i HSLS
Potpisana koalicija između Korčulanske lige te stranka HSS i HSLS (KORČULA) - Večeras je u hotelu Korsal u Korčuli potpisan sporazum o prije i poslijeizbornoj suradnji između koalicije stranaka HSLS i HSS te udruge građana Korčulanska liga.....
Izbori 2015 - Priopćenje za tisak koalicije HSLS/KL
Izbori 2015 - Priopćenje za tisak koalicije HSLS/KL U nedjelju su prijevremeni izbori za gradonačelnika i gradsko vijeće Grada Korčule. Koalicija HSLS/Korčulanska Liga smatra kako je politički model upravljanja jedinicama....