An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Žrnovski učenici uspješni na 4. triatlon Izazovu Marka Pola
Žrnovski učenici uspješni na 4. triatlon Izazovu Marka Pola ivangrbin
ivangrbin on Wednesday, April 30, 2014
reviews [0]
VIJESTI [501]

(ŽRNOVO) - Na četvrtom triatlon natjecanju 26. travnja 2014. godine u Korčuli pod nazivom „Izazov Marka Pola“, održano je i natjecanje u štafetnom trčanju za učenike osnovnih škola. Učenici Osnovne škole Ante Curać-Pinjac iz Žrnova natjecali su se u kategorijama od I. do VIII. razreda, dječaci i djevojčice, osvojili jedanaest medalja i postigli odlične rezultate. Voditelji ekipa iz žrnovske škole bile su učiteljice i Ante Radovanović, prof. ravnatelj škole.

DJEVOJČICE
Pobjednice po kategorijama: I. i II. razred: Prvo mjesto, zlatnu medalju osvojile su Ana Jeričević, Verica Curać i Biserka Curać; Treće mjesto, brončanu medalju osvojile su Katarina Skokandić i Marija Knežević.
Pobjednice po kategorijama: III. i IV. razred: Prvo mjesto, zlatnu medalju osvojile su Mara Cebalo, Nikolina Batistić i Nina Meri Šegedin; Treće mjesto, brončanu medalju osvojile su Lara Belić, Josipa Curać i Ruža Milat.
Pobjednice po kategorijama: V. i VI. razred: Prvo mjesto, zlatnu medalju osvojile su Karla Šeparović, Ivana Šale i Laura Vilović; Treće mjesto, brončanu medalju osvojile su Ivana Šegedin, Nikolina Burdalić i Laura Grbin.
Pobjednice po kategorijama: VII. i VIII. razred: Prvo mjesto, zlatnu medalju osvojile su Vinka Curać, Ivana Radovanović i Jadranka Grbin; Drugo mjesto, srebrnu medalju osvojile su Adriana Didović, Sara Radovanović i Elizabeta Batistić.

DJEČACI
Pobjednici po kategorijama: I. i II. razred: Drugo mjesto, srebrnu medalju osvojili su Borna Gregović, Ivan Foretić i Ivan Dreno.
Pobjednici po kategorijama: III. i IV. razred: Prvo mjesto, zlatnu medalju osvojili su Nikola Ivanković, Ante Šale i Hrvoje Pažin.
Pobjednici po kategorijama: VII. i VIII. razred: Treće mjesto, brončanu medalju osvojili su Juraj Skokandić, Mihael Dobrić i Nikola Foretić. (ARB)

                           
  Komentari
» Not yet reviewed by any member. You can be the first one to write a review.

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Žrnovski učenici uspješni na 3. triatlon Izazovu Marka Pola
Žrnovski učenici uspješni na 3. triatlon Izazovu Marka Pola (ŽRNOVO) - Na trećem triatlon natjecanju 27. travnja 2013. godine u Korčuli pod nazivom „Izazov Marka pola“, održano je i natjecanje u štafetnom trčanju za....
Žrnovski učenici najuspješniji u štafetnom trčanju na 5. triatlon Izazovu Marka Pola
Žrnovski učenici najuspješniji u štafetnom trčanju  na 5. triatlon Izazovu Marka Pola Na petom triatlon natjecanju 25. travnja 2015. godine u Korčuli pod nazivom „Izazov Marka Pola“, održano je i natjecanje u štafetnom trčanju za učenike....
Duh Marka Pola u gradu
Duh Marka Pola u gradu (KORČULA) - Možda jedinstveni trenutak u gradu Korčuli je jučer ovjekovječio M. Andreis, Uhvatio je duh Marka Pola i njegove supruge Donatele na zidovima njegove palače.....
Šesti korčulanski triatlon MARKO POLO CHALLENGE
Šesti korčulanski triatlon MARKO POLO CHALLENGE U subotu 30. travnja 2016. godine u Korčuli je održan 6. triatlon MARKO POLO CHALLENGE. Učenici Osnovne škole Ante Curać-Pinjac, Žrnovo natjecali su se u....
Prosvjed sinoć - E nećeš pasu pristat za rivu!
Prosvjed sinoć - E nećeš pasu pristat za rivu! (KORČULA) - Korčulani su sinoć barkama zaustavili na deset minuta pristajanje Jadrolinijinog katamarana Judita u luci Korčula. Na ovi način su iskazali svoje neslaganje....