An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Bullshit Song
Razmišljanja jednog pomorca
 Bullshit Song ivangrbin
ivangrbin on Monday, September 15, 2014
reviews [0]
STAVOVI [76]

Jednom davno u Burbon Streetu, French Quarter, New Orleans Lousiana/USA, noge i glava su me odnijele u neki bar, pun veselih duša, gdje se sluša country, pije Jack Daniels and coke ili Scotch on the rock, .. u glavu mi se usadila pisma na koju su svi plesali i skakali s posebnom voljom - The Bullshit song!

Neznam kome su je autori posvetili, niti prepoznajem pravi razlog zašto mi posljednje vrijeme često prolazi kroz glavu. Hm!

Možda je sve to radi čudnog trenutka kojeg živimo, kiše, poplava, vjetrova, možda radi ovog grada u kojem se ne zna tko se napio pokvarene vode iz gustrine; kralj ili podanici, u kojem nogama zadivaš za parkirne trapule i zubiće, u kojem ti za kratku kupnju bilo čega u centru treba dvoje (jedan čuva auto od komunalnog redara) .. u kojem žive privilegirani, u kojem caruje nepotizam i politički klijentelizam, u kojem još uvijek polako nestaju firme i obrti, u kojem samo funkcioniraju državne službe i javna uprava, kojeg pamet zaobilazi. Spašavaju nas jedino ovi turisti koji u kamenu, suncu, moru, prirodi, nalaze zadovoljstvo. Moguće radi svega toga ... (DMM)

                           
  Komentari
» Not yet reviewed by any member. You can be the first one to write a review.

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Nema povezanih clanaka.