An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Oboji, trči, plivaj i smiji se!
Oboji, trči, plivaj i smiji se! ivangrbin
ivangrbin on Thursday, July 14, 2016
reviews [0]
NAJAVE [181]

Portal DJECA.HR organizira 15. srpnja 2016. COLOR RUN SWIM AND FUN jedinstveni sportsko-turistički projekt u gradu Korčuli. Radi se o cjelodnevnom (10-22 h) kolažu aktivnosti koje oživljavaju i aktiviraju cijeli grad kroz sportske, kulturne i zabavne sadržaje te potiču interakciju djece i odraslih, turista i otočana. 

U staroj gradskoj jezgri kraj plaže Spomenik održava se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača s morskim motivima i motivima Korčule, radionicu Street arta i dr.).  

Središnji događaj projekta je DJEČJA PLIVAČKO-TRKAČKA UTRKA –AQUATLON u petak, 15. srpnja 2016. s brojnim zanimljivim i vrijednim nagradama. Utrka će biti organizirana u 3 kategorije po dobi djece (6-16 g.), te podijeljene na djevojčice i dječake. Prijave za utrku primat će se na sam dan utrke u info kutku djeca.hr od 10 sati, a iznos startnine je 50 kn po djetetu. Organizirat će se i humanitarna utrka Roditelji djeci za odrasle i sve koji žele sudjelovati a prikupljena sredstva će se donirati udruzi po odabiru grada. 

Dan će završiti brojnim zabavnim sadržajima za djecu i odrasle uz ples Malih Mažoretkinja Korčule i Starih bala koje će izvesti djeca iz dječjeg vrtića Korčula, te zabavom s koncertom. 

Veselimo se Vašem dolasku!

                           
  Komentari
» Not yet reviewed by any member. You can be the first one to write a review.

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Veliki uspjeh žrnovskog učenika na Hrvatskom dječjem festivalu
Veliki  uspjeh žrnovskog učenika na Hrvatskom dječjem festivalu (ŽRNOVO) - U nedjelju 24. studenog 2013. u koncertnoj dvorani Vatrislava Lisinskog u Zagrebu održan je jubilarni XX. hrvatski dječji festival „Djeca nose svjetove na....
Posvećeno poslodavcima ...
Posvećeno poslodavcima ... Tako ti je to u Hrvatskoj, osim države koji po slovu zakona moraju obavijestiti sudionike u natječaju za posao bilo o pozitivnom ili negativnom ishodu, većina ostalih ima....