An online news publishing system. Tnx to PHPEnter/Alex for a great help!
Med i mliko
Med i mliko ivangrbin
ivangrbin on Sunday, May 14, 2017
reviews [0]
STAVOVI [76]

U ovo predizborno vrime, opterećeno gazdama, prebjezima, ucjenjivačima, stranačkim navijačima, uglađenim i istreniranim liderima svih boja, nije baš jednostavno biti svoj, razmišljati svojom glavom i imati svoj stav. Eto zbog svog mišljenja, danas gotovo nisu pritkama navalili na mene.

- A je si bi sinoć na skupu (preizborni skup HDZ-a u gradu)? - Nisam, nemam potrebe slušati uvijek iste stvari, ljude od kojih ne mogu naučiti ništa novog, čuti ništa pametnog, osim političkog navijanja. Očito su ga riči pogodile. - A da za koga ćeš ti glasat? Za komuniste? - Ali tebi ni stalo da ovo dice ostane na otoku? Da ostanu doma? Da najdu posal ode?

- Je stalo mi je, i odmah su mi se u glavi vratile slike od prije 5-6 godina s razgovora zamjenika gradonačelnika s deset najboljih i od Grada nagrađenih studenata, kada je umjesto zavaravanja i pituravanja iz čovika izašla iskrenost. - ... mi vama (najboljim studentima) ovdje nemamo što punudit, zato nemojte ništa niti očekivati od nas.

Cijenim iskrenost. S druge strane zavaravanje upropaštava, vezuje vas za labave ideje i mogućnosti od kojih imate očekivanja (čuj, ipak su izrečeni od kakvih takvih autoriteta) koja se vrlo brzo pokažu jalovim. Kako to rade političari dovoljno je pročitati programe stranaka od prijašnjih izbora.

I sad ja mislim - Ma što su mu to sve bidnomu napripovidali. Možda su ga uvjerili kako će za koji dan kroz Žrnovo počet teć med a niz Zirine prema Orlanduši mliko!?

                           
  Komentari
» Not yet reviewed by any member. You can be the first one to write a review.

» You must be logged in to post a comment.


Povezani clanci
Priča: Pamćenje tete Milke
Priča: Pamćenje tete Milke Teta Milka je od svog djetinjstva pa skoro do smrti, svaki dan osim na Božić, na Veliki Petak i na Uskrs, na noge išla iz Žrnova u Korčulu noseći na svojim leđma četiri....
Leteći Kunej se javlja iz Japana
Leteći Kunej se javlja iz Japana Alo suside, evo me opet na Daleki Istok, Japan, Južna Koreja pa Kina. Medju ostaloga sjeti san se da san ti jedan put bi napisa kako još ni izmišljen....
Slobodan Suncobran: Mediji i mliko
Slobodan Suncobran: Mediji i mliko Jučer je bi jedan lipi i važni dan, Dan slobode medija. Ti dan je za Hrvatsku puno važan jerbo smo jedna od ritkih država koja na burzu rada ima deboto više novinari....